Followers

Thursday, June 23, 2011

Once Upon A Time In Koleq - 5 Science 6..

Salam semua..entry lepas cerita pasal Miss Grace..so, sekuel nye, entry kali berkenaan kelas aku time form 5, 5 Science 6..kelas nie kelas last la sebab form ade 6 kelas je..tp xla bermakne kitorg nie asek last je time exam..kelas nie random ye untuk pengetahuan semua orang..hehe..



macam yang aku bgtaw, Miss Grace guru kelas kitorg, ajar fizik..hehe..time fizik xboleh lambat masok kelas..nanty kne rotan..hehe..memang nak cari matila kalau lambat..disebabkan kelas fizik kat lab, if kitorg lambat, terpakselah kitorg berlari ala ala Watson Nyambek yang tgh kejar Usain Bolt..haha..



Subjek bahasa malaysia*time tu bahasa melayu* dikepalai*xboleh blah ayat* oleh Cikgu Hisham..wowowo..cikgu yang aku rase sporting la jugak..semua kemahuan kitorg dye turutkan..boleh dikatekan setiap kali kelas dye, kitorg ajak gy smartlab, pegy online..dye pon tanpa ragu bawak kitorg..haha..bile dah nk exam, kitorg kenela belaja dalam kelas..ko paham2la belajar bahasa melayu nie mcm mane..haha..mengantok gyle..ade satu hari tu, aku rase tinggal bape orang je yang xtido dalam kelas time cikgu Hisham ajar..laen sume tido..haha..tp dye rilek je..dye xkesah..asal result ok, sudah..haha..



English Miss Sherry yang ajar..wowo..agak bestla belajar dgn dye..suare dye dari dalam gua kelam pon aku rase boleh dengar*ok aku tipu*memang kuat..haha..thankz la kt dye sebab ramay gak yg gempaq english dalam kelas nie..due2 math cikgu shahriman yang ajar..aku bolehla kalau math biase..kalu addmath hampeh..haha..agama pulak ustaz Helmi yang ajar..nie pon best..sebab selalu pegy library..hahaha...belajar sekejap je..haha..biologi cikgu Azizah Abu Bakar..aku rase best la jugak walaupon aku xminat..haha..Chemistry?perghhh..jgn cakap..kitorg satu kelas asek kene makan dalam jer..Cikgu Fatimah Bidin..pedas wey kalau kene..haha..lagi2 kalau xsiap keje, kene bahan jela dalam kelas..aku paling kesian kt Areen@Justin la..haha..ade sekali tu kene marah kaw2 dng dye..naseb ko lah Justin..haha..and aku rase kelas BEZZZZ lagi Bestttttt konpemla kelas EST..teacher Linda yang ajar..sapela yang xsuka kan..haha..

Mukris jadi monitor kelas..hehe..memang gempaqla kan..haha..dalam kelas nie ade Sintaw, Que, Sapek, Ewan, Justin, Mukris, Aku, Zaneq, Hayat, Azhar Alang, Edzra, Billy, Aimang, Pejaq, Nasyibi, Raje, Slay, Botak, Benjo, Syamim, Telo, Fazrin, Aniep, Hafizul and Amin Zakaria..kelas nie sangat fun..aku bile teringat, mesty gelak sorang2..kadang2 sedih pon ade..yela..dah lame xmasok kelas macam tu..dah lame jugak xdudok ramay2, sembang2, macam dalam kelas..



Miss classmates..miss 0408..:)

1 comment:

c genk bah ne said...

wah...tgk gmbar2 ne rindu pula zaman persekolahan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...