Followers

Monday, July 25, 2011

Ben Ashaari Tanya Berani Ke Kritik Blog Aku?



Salam semua..hari nie, blogger LuN@_aiDi ajak join bende nie..:)nk join, klik sini or banner..:)thankz kak..:)

Sebenarnya, aku takut nk join bende nie..sebab blog aku nie memang xsampai level pon untuk dikritik..maknenye, memang hampehla..bagi aku, satu2 bende yang dikritik tu adalah sesuatu yang hebat, tapi blog aku nie memang xlayak untuk dikritik..template hampeh..header ntah hape2..senget sane senget sini..sebab aku malaz nak jadikan blog aku menarik..tapi xpe, aku rase nak aku nak melangkah setapak lagi ke depan..sebab nak bersaing dengan blogger gempaqla katekan..hehe..

Kepada pengkritik, terima kasih kerana mengeritik blog ini..Aku sangat-sangatlah hargai..aku akan menerima kritikan itu sebagai dorongan dan akan membuat perubahan berdasarkan kritikan itu..insyaallah..terima kasih sekali lagi..;)

Bombay,


8 comments:

Semut Senyum said...

blog ni bersih...
cume kalau boleh minimize kan labels... =)

kritik sy jugak
http://semut-senyum.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

LuN@_aiDi said...

akk tak berani nk kritik..hahahah...

zaeimah ismail said...

sy dtg kritik..

maybe header tukar lg menarik..^^

meh kritik sy plak..

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

bombay said...

@Semut Senyum: oh, insyaallah akan minimize kan label serabut tu..;)

@Kak LuN@_aiDi: hehe...yela xberani..;)

@zaeimah ismail: owh yeke?mmg mcm nak tukar pon..sekali dengan template..insyaallah nnty..;)

@the fik's : hehe...xtaw nk letak ape lg dah..hehehehe..:)

Mrs. Farhan said...

Feedjit x perlu.

SIla buat satu je sidebar, sbb dua sidebar ni menyempitkan entri.

Sila buat scroll bar untuk semua bloglist awak. Berjela sgt tu. =P

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Ohh, tertinggal pulak. SIla centerkan header. Dan tukar kotak komen ni kepada pop up window k. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...