Followers

Monday, July 25, 2011

Segmen Entry Terhangat Bersama Jamaluddin.net



Salam..hari nie aku join satu segmen..hehe..bro jamal punye segmen..nk join, klik banner or kat sini..

ok, aku akan letak entry yang baru2 nie aku tulis..aku rase xdela terbaik pon tulisan dalam entry aku tu..tapi aku rase tu tulisan aku yang paling serius berkenaan sikap segelintir penyokong bola sepak negara..aku nak share dgn kawan2 jugak pasal entry nie..if ade yang xsetuju, bolehlah kita bertukar-tukar pendapat..:)

Nak taw apa entrynya, klik kat sini..:)

Bombay,

4 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks ye Bro Nazreen sudi Join Segmen Jamal nie..

Alhamdulillah Jamal dah senaraikan dalam list entry Terbaik nie..Jom baca

http://www.jamaluddin.net/2011/07/senarai-entry-terhangat-dan-terbaik.html

bombay said...

ur wlcm bro..thankz a lot..:)

LuN@_aiDi said...

bombay jom join segmen BA neh.. menarik leh kritikkritik..hihih

http://www.benashaari.com/2011/07/teringin-nak-kritik-blog-meh-sini-join.html

bombay said...

hehe..ok kak..lepas nie join..konfem blog nie kene kutuk habes habesan..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...