Followers

Wednesday, February 15, 2012

Seminggu Lagi Nak Keluar Result Degree UiTM..

Salam semua..aku dah semakin cuak..haha..memandangkan reslu exam yang akan kuar xlame lagi...seminggu je lagi..entah macam mane la gakanye result aku tu..tawakal jela gamaknye...cuakkkkk...haha..ok, kepada sesape yang xtaw pasal result exam degree uitm nie, boleh tengok kat [sini]..

P/S: Berdebar-debar....:)

Bombay,

5 comments:

Ezza A said...

kau sure okay punya Bombay.
aku yakin! :D
good luck and all the best!

~naddy~ said...

good luck !!

nad pon bdebar2 jugak. huuu

ab said...

Sala dan salam perkenalan...bile result akan keluar? kenapa tidak diumumkan dalam student portal?
anywy, kita before result keluar, i rase kita perlu banyak berdoa dan saya sarankan kita semua buat sembahyang hajat. Ok, all the best semua:) -ab

bombay said...

ezza: hehe..insyaallah..:)

nad: kan?hehe...cuak nie..:)

ab: 22 hb nie..ade keluar haritu if xsilap..tula..kene doa bnyk2..:)

mate saya bulat said...

hahaha. sabar. kita samalah ! all the best ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...