Followers

Wednesday, February 15, 2012

MCKK Premier 7s, 24-26 Februari 2012

Salam..hari ni aku nak share mengenai satu tournament ragbi yang akan berlangsung dekat bumi sekolah tercinta, MCKK..aku ade buat satu post pasal tournament nie tahun lepas..dalam post tu jugak ade cerite pasal lame koleq (bas tata)..haha..


MCKK Premier 7s 2012 akan diadakan pada 24 sampai 26 haribulan Februari ni..aku macam nak pegy, tapi xtaw lagi..haha..dah lame tak turun koleq..nak gak tengok junior main..haha..jiwa aku still penuh dengan ragbi beb, even aku dah tak maen lagi..haha..malas nak kenang kenangan lame..kang nanges plak nanty..haha..ok2, terus kepada tournament nie, budak2 nie akan fight untuk NJ Rayan Trophy..memang cool trophy nie..rase macam nak maen pon ade..*ahh, lupekan bombay..:)*

So, pade sape2 yang nak taw lebih lanjut pasal bende nie, boleh klik dekat [sini] dan [sini]..



Hopefuly ruggers koleq menang tournament kali nie..jangan bagi SSBP menang..:)

P/S: Sampai sekarang aku tak puas hati kalah semifinal COBRA 2007 dengan SSBP..:)







Bombay,

2 comments:

Biqque said...

aku gi tengok, dua hari...best gile kot :D

tapi koleq kalah sudden death kat yahya petra. and again, sstmi menang cup tahun ni...(laki aku old boy star, tapi star kalah kat semasyur dalam plate...cis)

nanti aku buat post pasal ni, tengah dok mengarang lagi hehehe!

Nor Nadiah said...

hope menang..game mcm mn?

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...