Followers

Monday, August 1, 2011

Segmen : Makanan/Minuman Yang Mesti Ada Ketika Berbuka Puasa..



Salam semua..hari nie nak join segmen alisya..hehe..nk taw kene buat ape?, tgk tajuk..hehe..before tu, if sape2 nk join, meh klik kat sini or banner cantik kat atas..:)



Sebenarnya, aku nie xmemilih bila makan..lagi2 berbuka..aku xkesah if makan tu ade ke tak..janji makan..hehe..tapi, ape yang wajib ade bila berbuka or time makan, ialah NASI berlauk..hehe..aku xtaw kenapa, aku wajib makan nasi even aku dah makan bende lain macam burger ke, roti canai ke, murtabak ke..lepas makan tu sume, aleh2 mesti aku carik nasik..hehe..air pulak aku just minum air kosong yang sejuk je..nie pon same, bila ade air yang manis, mesty aku dah standby air kosong kat sebelah..entah, aku rase lain macam je bila makan dengan air manis..hehe..

Tapi entah kenapa semenjak dua menjak nie aku dah gila nak makan nasi lemak ayam..hehe...perghhhhh,,,meleleh air liur..hehe..;)



Amacam, tergoda iman?hehe...jangan, baru first day puasa..:)selamat berpuasa semua!

Bombay,

4 comments:

Alisya said...

nasi lemak ayam itu bisa menggetarkan jiwa..hehe..

thanks join segmen alisya..selamat berpuasa~~

.izzati liyana. said...

banyak gila join segmen. huhu. agak melelehkan air liur la gamba tu. huhu.

bombay said...

@Alisya: taw xpe kan..hehehe..naseb baek dh ptg nie..:)

@.izzati liyana.: hehe...saje..xde bende nk buat..join segmen la..heheh..itu kene tahan tu..jap je lagi nk berbuka..hehe..:)

Alisya said...

alisya promote blog di sini

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/08/tergugat-iman-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...