Followers

Wednesday, August 10, 2011

SEGMEN : FAKTA TENTANG DIRI INI..BOMBAY..



Salam semua..hari nie join satu segmen yang agak menarik..hehe..kome sume moh le kita join..klik kat sini ye..;)kalau idak pon, klik je dekat banner atas tu..;)

Ini segmen mengenai fakta diri..sesungguhnya banyak fakta tentang diri ini, tapi ini lah fakta-fakta yang aku senaraikan..hehe..;)

1) Aku obses suma benda yang ada kaitan dengan ragbi..especially barang2 brand Canterbury..Barang2 from Canterbury sumpah cool kawan2!



2) Aku penyokong setia pasukan bola sepak team Selangor dengan Manchester United..Kalau ragbi, All Blacks..:)xkan tukar team sampai bila2..hehe..;)



3) Kalau ada game ragbi or MU dgn Selangor main kat tv, memang xdapat la nk tengok aku bergerak..hehe..

4) Aku xboleh nak tido kat katil orang lain time waktu malam if dekat hostel..even ramai2 member2 aku boleh lena je tido kat katil sape2 pon..:)contoh, if aku tertido dekat katil orang lain, aku konfem akan bangun tgh malam tu jugak, or pagi2 buta untuk balik ke katil aku..if tak, aku akan jadi orang yang xcukop tido..hehe..



5) Aku xsuka makan guna polistrin or dekat kertas yang balut macam nasi lemak tu kecuali xde pilihan..aku mesty akan salin bende makanan tu and alih atas pinggan..



6) Bila cakap pasal makan, aku kene makan nasik tiap2 hari..hehe..even aku dah makan benda selain nasik, aku akan carik nasik jugak akhirnya..hehe..



7) Bila makan jugak, air kosong kene ade even dah ada air manis yang lain..sebab dah terbiase..



8) Kalau buat esaimen plak, air panas mesty dah standby kat sebelah..hehe..if xde stock sendiri, sanggup redah bilik orang lain carik stock Nescafe or milo..hehe..





9) Aku suka warna hitam, kalau boleh, suma baju aku nak warna hitam..xnak warna lain..:)

Bombay,

2 comments:

Athira Husna said...

huhuhu..tq awk sudi join,, nice sharing.. ;)

bombay said...

ur welcome..hehe..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...