Followers

Saturday, August 13, 2011

SEGMEN : APA AKU BUAT BILA BOSAN ?



Join satu lagi segmen..hehe..nk join tak?jom klik [sini] or banner kat atas..

Ape aku buat bila bosan?

Kalau aku, macam biase konfemla aku online..bace berita2 semasa dalam dunia nie..aku pon jarang dah bukak fb sebab macam dah borink..hehe..aku kalau online bukak youtube la..tengok sukan yang aku minat..tengok highlights game2 lepas..

Kalau tak online, aku akan bace buku aku yang tak habis lagi dibace..buku biase je yang aku beli..pasal leader, pasal cerita fiksyen and buku2 lawak..aku suggest kat sape yang suka lawak, beli la buku nie..hehe..bagi aku, memang best..:)





Yang first tu tajuk dye Laughter, The Best Malaysian by David Tong..Yang lagi satu tu tajuk dye Eh! Wat Yu Talking by Syed Ali Tawfik Al-Attas..dua2 buku nie la peneman aku dikala bosan..try la beli..kat MPH..or kat mane2 bookstore besar..memang lawak dan ade message yang dye cuba sampaikan..:)

Kalau tak bace buku, aku maen game..hehe..game bola..ragbi..sume jenis game la..bila game nie bosan, tuka game laen..hehe..bila dah xtaw nak buat ape, agak2, ape yang aku buat?hehe...:)

P/S: Bombay tak suka tido taw.....hehehehe...:)

Bombay,

3 comments:

azeelia azman said...

wah nak join jugak bolehh?? mcm best jeppp.




ad masa???
meh la join 1st segmen alia.
support3 each other.
:D

CIK PARO! said...

rajin baca buku..
amalan yg mulia..

Fathiah Hamim said...

haha buku2 lawak tuh fa selalu baca kat mph itself. hehe

jom tengok fa punya pulak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...