Followers

Thursday, August 11, 2011

SEBARKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Aku xtaw bende nie dah lame ataupun baru je..tapi rasenye aku penah dengar pasal nie dulu..pastu hari nie ramai dok heboh pasal benda nie dekat FB..aku terbace dekat member aku nye post..macam nie post dye..

PERHATIAN !!!
1. cuba anda buka mane-mane blog kawan anda.... contoh : aaaaa.blogspot.com 2. kemudian, buka semula blog kawan anda itu,
tapi dengan membuang huruf 'S' pada perkataan blogspot
contoh : aaaa.blogpot.com ... Apa yang terjadi? Licik betul mereka ni...

So, aku dah bukak..page pasal bible sume ape tah..korang tak caye, korang bukak..

Bombay,

5 comments:

hafizulhakim said...

salam, baju ben ashaari tu lambat sikit kot. aq pn lambat cikit aritu.nnt2 mesti dia ada contact hp ko.he3 selamat berpuasa :)

Atika Farha ;D said...

i dah bukak. tapi tak faham. apa motif yeah dorang buat camtu?

.izzati liyana. said...

sangat berleluasa berita ini sekarang. tapi kadang-kadang saya terfikir gak, daripada orang semua tak tahu, then jadi tahu. baca semua apa yang ada kat situ. iman tak kuat, boleh percaya dengan apa yang ada kat situ.

bombay said...

@hafizulhakim: yeke..ok2..thankz btw..;)

@Atika Farha: entah, xtaw la nape..

@izzati liyana: taw xpe..mintak simpang semua benda yang mcm tu..

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam...

bawu taw..

tq for info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...