Followers

Saturday, July 9, 2011

Signifikan Warna Kuning Dalam Hidup Aku..

Salam semua..ahaaaaaa....sebelom ape2, post nie xde kene mengene dengan ape yang nak jadi lagi bape jam nie..xde kene mengene dengan ape2 perhimpunan pon..hehe..aku just nak share bende yang terlintas dalam kepala otak aku bila aku tengok warna kuning, selain Bersih..:)



Bila tengok warna KUNING, teringat dekat jersey ragbi Carisbrook aku..aku guna mase maen for Perak time Ragbi MSSM 2007 dekat Perlis..:)



Bila tengok warna KUNING, teringat dekat MOHD SHAH, rumah sukan aku time sekolah..


*time form 5*


*nie time form3..nie bukan nak pergi perhimpunan watsoever ye..nie hari sukan kitorg:)*


*aii bombay, kate xde kene mengene dgn perhimpunan watsoever tu, nie ape?*
*ini bukan perhimpunan ye..ini acara tarik tali..haha..:)*

Bila tengok warna KUNING, teringat dekat baselayer adidas yang ade brother tu tag aku hari tu..:)



Bila tengok warna KUNING, teringat dekat jersey ragbi Hurricane budak batch aku yang aku pinjam, sampai sekarang aku xpulang balik..;)



Bila tengok warna KUNING, teringat dekat baju melayu yang aku selalu pakay time sekolah dulu, time malam pergi kelas..


*bombay, ni gold kaler la, bukan kuning*
*aku nampak macam kuning aje:)*

Bila tengok warna KUNING, teringat dekat jersey ragbi Australia (Kooga) dengan Hurricane (Adidas) baru yang aku rase macaaaaaaammmmmm nak beli..





haaa...tula sedikit sebanyak cerita pasal warna kuning dalam hidup aku..hehe..ini saje suke2..xde kene mengene dengan sape2 pon..bende2 nie memang betol2 kenyataan..bukan cobaan..:)

Bombay,


2 comments:

cx's said...

byk org wut entry psl bersih. tp aye tk berani woo. huhu.. so entry ni je yg aye brani komen. heheh. so i like when u wrote like this 'Bila tengok warna KUNING, teringat dekat jersey ragbi Hurricane budak batch aku yang aku pinjam, sampai sekarang aku xpulang balik..;)" hahah gilak lawak. huhu.. tk baek tau tk pulang balik. huhu

bombay said...

hahaha..nanty pulang la...hehe..sape punye pon xtaw..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...