Followers

Saturday, July 9, 2011

Bombay Mencipta Sejarah Baru..:)

Salam semua..ok semua..aku xsempat nak update papepon semalam..banyak hal..ok..post kali nie mengenai segmen yang aku join hari tu, Segmen Cx's : Bloglist UiTM Di Hatiku..



nak dijadikan cerita, bombay dah menempa sejarah taw x..xdela menempa sejarah ade Tshirt KUNING paling banyak*LOL*, tapi bombay menang segmen tu!!!!!percaya x????xpercaya??tengok sini..:)

Ok, sekarang dah percaya dah?hehe...bangga woooooo...first time menang..hehe..thank u kat empunya blog yang adakan segmen nie..korang boleh terjah blog dye dekat sini..blog dye pon cool mcm bloggers yang laen..xmacam aku punye blog, serabai..haha..

ok, papepon, thankz sgt2..hehe..kalau ade segmen laen, xsabau nak join lagi..hehe..tq..tq..tq..:)

Bombay,

4 comments:

cx's said...

alahai. so sweet. tuah bombay an.. =) btw congratulation .. =) ohye. 'aye' means 'saya' lah bombay. kih3.. takpe2.. boleh aje. =)

bombay said...

hahaha..yeke???xpe2..teros jadi nickname*motif bombay xtaw aye tu 'saya',buat malu je*..hahaha

Haslinda Ariffin said...

HR kat mana?

bombay said...

dekat Bandar Melaka..UiTM..hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...