Followers

Friday, July 29, 2011

Rancanganku Dihujung Minggu..Menjelang Ramadan..



Lulu buat segmen lagi..kali nie pasal hujung minggu menjelang ramadhan..nk joinla jugak..korang yang nk join, klik sini or banner kat atas ye..:)

ok, menjelang ramadhan nie, kitorg aku sibuk nk buat kenduri..kenduri arwah untuk arwah adik, nenek, atuk and 2 orang pakcik aku..memang dah jadi kebiasaan akan buat kenduri arwah before bulan puasa..kenduri tu malam nie, 29 Julai 2011..lagipon, arwah nenek baru je meninggal 13 ari bulan hari tu..sekarang nie, tgh dok sebok2 masak la nie..hehe..aku larila kejap, mendapatkan lappy tercinta..mane boleh berpisah..hehe..

Selalunya, menjelang ramadhan nie, stok2 barang dapur akan mesty lebih..sebab nanty nak masak xpayah nk beli lagi..so, meby weekeend nie pergila membeli belah kat Tesco..hehe..ecehh, macam nk shopping baju raya la plak..hehe..persiapan biase2 je..xde yang menarik sangat pon..tapi dah ready nk pegy sembahyang tarawih nie..hehe..aim nk full 20 rakaat every night..hahaha....aim jela tapi..hehe...:)

Rasenya itu je kot for this weekend..xbnyk bende yang nk dibuat lagi..tapi, menjelang raya, konfem banyak..hehe..make sure LULU buat segmen menjelang raya plak..hehehe...tq LULU buat segmen nie..:)

Bombay,


6 comments:

alin~hazlin~ said...

datang dari segmen LuLu..

salam perkenalan..
huhuhu~

c genk bah ne said...

Singgah sini tau
SENARAI PESERTA SEGMEN LULU CALDINA
FAKTA MENARIK MENGENAI DATUK K

Kancil 8349 said...

makan banyak2...nanti kurus time puasa...heheeh

Gen2Merah said...

wah, pastikan amek 20 rakaat tau.. ehe

salam singgah dari segmen cik Lulu... Salam ukhuwah moga ramadhan ini akan sentiasa membahagiakan kerohanian kita bersama..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/segmen-rancangan-ku-di-hujung.html

Salam kunjung mengunjung
~Gen2Merah~

ceriteraliyana said...

penat terbang sana sini..singgah sini jap dari segmen cik lulu ^^,

bombay said...

tq singgah sume..insyaallah akan kesana nnty..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...