Followers

Thursday, July 21, 2011

Ben Ashaari Cari Blogger Baru Jer..



Salam semua..hari nie nak join Ben Ashaari punye segmen plak..dah lame x join segmen dye..sape nak join, macam biase, klik sini or banner otai kat atas..ok, segmen nie untuk blogger baru..macam akula..setahun jagung orang kata..xpenuh ilmu di dada..tak banyak makan garam lagi macam blogger2 otai yang laen especially macam BA..

aku xtahulah tahap penulisan aku dalam blog nie macam mane..tapi yang aku taw memang sangat2 rendah dari blog laen..aku cuba belajar dari blogger2 laen yang lagi banyak makan garam dari aku..banyak entri2 diorang aku baca, and setiap kali aku bace, aku mesty tertanye tanye kenape blog diorang nie ramai sangat yang nak baca..and setiap kali aku tengok ramay orang baca blog2 femes nie, aku cuba meletakkan diri aku dekat tempat blogger2 otai, cuba nak rase macam mane rasenya jadi seorang blogger terkenal, yang dikenali ramai..Ben Ashaari contohnya, selalu cerita yang dye ditegur n disapa oleh ramai..tgh jalan la, dalam LRT/Komuter la..aku cuba bayangkan yang aku ditempat Ben Ashaari..hehe..macam manela rasenya bila ditegur oleh follower and peminat sendiri..hehe..

aku nak sangat jadi blogger terkenal,maksud aku bukanla aku nie nak jadi orang yang gila dengan kefamesan*ok,cgu Azfa, jgn marah bila baca ayat BM sy:)* ke ape..tak..maksud aku, aku nak duduk sama rendah, berdiri sama tinggi dengan blogger2 otai satu hari nanty..aku taw bukan sekarang..bukan esok..bukan lusa..tapi satu hari nanty..hehe..

Kalau korang rase aku banyak mengarut dalam entry nie, ingore je ekh..:)

Bombay,

32 comments:

ariana's said...

salam kenal. Dari segmen yg sama. No 76 :)

bombay said...

tq..;)

Edy Ramanov said...

salam perkenalan daripada edy.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

bombay said...

thank bro..:)

cik najihah said...

singgah :)

mari2 berblog

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

bombay said...

@cik najihah: marila kite..hehe..:)

@ninie_azriena: tq ninie..:)

@MiSs ChUbBy ChEeK: tq singgah..:)

azam said...

"salam singgah kenalan....follow² ye...
see u around"

Laila Majid said...

singgah sini :)

CikHanis said...

hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Nazzue said...

salam dari hati...happy blogging yea!!!

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

Lulu Caldina said...

lulu pun blogger baru..... ;)

Shehan Ismail said...

terjah.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

AbiL said...

salam perkenalan.
singgah dari blog Incik Ben.
Happy blogging :)

http://abilitusaya.blogspot.com

me@monolog said...

salam ukhwah :)

http://monolog25.blogspot.com/

bombay said...

tq semua sebab singgah sini..eh, Lulu Caldina blogger baru jugak?hehe..:)

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen abg BEN
dah follow blog awak dah..
kalo sudi follow la blog saya blik

maszull said...

slm ziarah...
http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

bombay said...

@hanyzham hadny: tq..insyaalah akan kesana nnty..;)

@maszull: tq..;)

Sery Suryani said...

sggah dari blog Abg Ben..

bombay said...

tq..:)

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

bombay said...

@ame elms: tq singgah..:)

@imnabila: tq sebab singgah..xpe2..next time join..:)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

ok..dh follow kamu

c genk bah ne said...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

Harimau gigit jari,Qari&Qariah tunjuk belang
Apa HOI HOI,ingat aku takda nama ke

bombay said...

@Mohd Hakimi Zulkifly: tq..:)

@c genk bah ne: tq!:)

Zul Fattah said...

Terjah ..haha... dari segmen yg sama... happy blogging...
http://zulfattah.blogspot.com/

Srikandi Al-Azwar said...

Assalamualaikum..Salam perkenalan dihulur buat saudara zafir.follow u already! Teruskan berblog dgn menyampaikan perkara bermanfaat., Jemputlah ke blog saya (^_^)

Hadiah untuk saudara;
http://tinta-srikandi.blogspot.com/2011/07/nisfu-syaban-satu-transformasi-siri-2.html

Hope u like it! (^_^)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...