Followers

Thursday, June 23, 2011

Aku Teringin Nak Hack Blog Orang!



haha...segmen nie pasal nak hack blog orang..:)
nak join?klik sini..;)

Abang Ben suroh bagitaw blog mane yang aku nak hack..kepada Abang Ben, tersangatlah banyak blog yang aku nak hack..haha..banyaknye macam banyak yang semut rase bile kene kire gula 2kg sebutir2..ok itu mengarot..haha..

aku kalau boleh nak la hack santai bersama ben ashaari..hehe..jangan marah plak Abang Ben..hehe..saje..bila dapat hack blog nie, dapatla rase diri nie gempaq cket..eh, bukan cket..gempaq banyak..xla rase macam kecil sangat dalam dunia nie..hehe..nk taw blog aku kecil mane, klik sini..:)sangat2 kecil kan?hehe..memang la..saya budak baru belajar..

bila dapat hack blog Ben Ashaari nie, nak gak merase macam mane rasenye orang komen sampai beratus ratus, nak jugak rase macam mane bile kite buat satu segmen sendiri, beribu ribu join segmen kita..hehe..

ade lagi blog yang aku nak hack kalau boleh..diorang pon gempaq jugak..hehe..tapi, buat mase sekarang, biarlah aku hack blog Ben Ashaari dulu..hehe..kalau lepas hack Ben Ashaari, aku akan hack korang punye plak..:)hehe..

if aku dapat hack betol2 la kan, agak2 ape mesej or pesanan yang aku nak tinggalkan kt dalam blog Ben Ashaari..haha..aku akan tules macam nie, "bro, kalau nak selamat, ko kene femeskan blog aku dalam mase 10 hari..if x, blog ko abes"..haha..gurau je..:)

*bombay, kalau nak hack orang, laptop tu kene la mahal cket..bukan macam sekarang..hehe*
*entry nie suke2 je kan, bukan betol2..hehe*

Bombay,

14 comments:

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

LuN@_aiDi said...

Dr New Zealand dtg melawat^____^ tq singgah di blog kisahkami yea^^

bombay said...

hehe..ur welcome..:)

Подтверждаю said...

as salam..

hehe.. nak ahck blog tu??
tak boleyyy~~
pakcik tak bagi~~

ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

Zul Fattah said...

hack u k..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

anismelon said...

singgah sini...

abis la abg ben..porak peranda lah blog dye lps nie..weee

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... ramai betul aim nak hack blog abg ben ni... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

bombay said...

dapat dye punye cukopla..hehehe

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

bombay said...

solomolo akan dtg..hehe

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck bro !! haha

bombay said...

hehe..tq2..;)

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

bombay said...

hehe..tq..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...