Followers

Thursday, June 23, 2011

Hahaha..Kau Tersangatlah Kecil Dan Jauh Bombay..:)



aku memang dah bunoh kucing..;)
haha..

aku selalu bace dekat blog Ben Ashaari
dye selalu post pasal ranking blog dye..
dalam hati aku,
ape bendela nie..
tanpa berfikir panjang,
aku pon decide aku nk check ranking blog..
haha..
walaupon aku taw blog aku tersangat sangat jaoh
sampai ke kutub utare dengan selatan darab 100 dari Ben Ashaari..
hehe..
aku saje je nk tengok and cuba
sebab Ben Ashaari selalu check..
haha..
ok..as expected,
haaa,amek ko bombay!



blog aku nie jaoh nak mampos ranking dye..haha..
memang lah bombay..
blog ko dahla burok,
budak baru plak tu..hehe..
header pon hampeh..haha..
bombay bombay..

xpe2, bile tgk bende nie,
mcm naekla semangat cket,
walaupon terlampau lampau jaoh jurang tu.haha..
aku akan belajar dari senior2 yg
terkenal like
Ben Ashaari,
Lulu Caldina,
Yuyu Zulaikha
and rami lagi..
aku pon nak jadi macam diorg jugak..;)

Bombay,

2 comments:

fyna said...

takpe.
slow2 dear~
caiyok.

bombay said...

HEHE..tq..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...