Followers

Wednesday, June 1, 2011

Kek Lapis Sarawak Rynn Khazali..

wey rynn..
ko xpuas ati dengan kampong aku ke..
haha..
ini boleh mendatangkan pergaduhan besar antara Selangor dengan Sarawak nie..
haha..
hari ni mcm nk promote satu business nie...
Kek Lapis Sarawak..



nie business musuh baru aku..
haha..
nie business Rabiatul Adawiyah yg punye..
haha..
betolke aku spell tu..
yg aku taw name ko penoh dengan kemuslimahan..
haha..
disebabkan Rynn nie musoh aku,
tambah2 lg nk raye nie,
aku nk suggest business dye kt korg sume..
hehe..
so, sape2 yg nk order boleh la contact dye..
hehe..
wey rynn,
jgn kate kt aku yg ko buat business kt shah alam je..
haha..ini blog nye,
KEDAI MAKCIKMUDA..:)





Selamat merase, selamat mencuba..;)
rynn,
ko hutang nyawa dgn aku..
haha..

Bombay,

3 comments:

MakcikMuda said...

hahahahha! benchi-benchi kau dengan aku pun, kau sanggup jugak promote kek lapis aku. hahahhaha! tengs! nanti aku sponsor sepotong dua :))

ezza? said...

lepasni kalau aku buat bisness boleh mintak tolong kau promote.
hahah

bombay said...

rynn: weyy,,,kalau sepotong due, aku bakar rumah ko nanty..haha..ko tgk bdn aku dgn kek sepotong due, ko agak2 fair x?hahaha

ezza: aku akan jadi promoter ko wey..xpayah byr..orang kampong la katekan..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...