Followers

Tuesday, June 28, 2011

Kad Jemputan Kahwin Pertama Untuk Aku..:)

salam semua..
ok2..
hari nie cerite pasal kahwin..hehe..
bukan akula yang nk kahwin..
aku belom lagi..hehe..
nie cerite pasal kawan aku dulu yang
study Tesl same2 dekat UiTM Shah Alam..
Ainin..



tak lame lagi dye nak kahwin..
10 July nie..
dye sebaye dengan aku..20 tahun..
so, dye la yang first member bagi aku kad kahwin..
dye pos hari tu..







itula kad kahwin pertame, invite aku pegy wedding..hehe..
insyaallah, if xde pape,
aku dengan budak Tesl laen yang same2
belajar dulu akan gegar umah kau wey..haha..
alang umah ko dah kat Sepang,
lepas tu kitorg gegar la litar Sepang tu..haha..

semoga bahagia dengan pasangan hidup
sehingga ke anak cucu..
Semoga rezeki kau jugak bertambah-tambah..:)

Bombay,

6 comments:

Izzaty Ishak said...

Serious? Tudiaaa, mantap!

bombay said...

serious la wey..ko xtaw ke?

ezza? said...

nak pegi tp tktau dapat ke tak :/

bombay said...

owhhh..xpe2..papehal contact..hehe..:)

Izzaty Ishak said...

Aku mana tau. Kan dah hilang punca. Ouh selamat berkahwin buat ainin. Tolong kirim salam aku kat dia okay. Thanks tau ;)

bombay said...

ko xnak turunke?ala...jom jela..dapat kad ke x, kite redah aje..minggu depan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...