Followers

Monday, May 9, 2011

Glory-glory Manchester United, BOOooo Chelsea




Pernah dengar orang cakap hero kalah dulu..
haha..
memang la hero kalah dulu..
dulu kitorang kalah..
korang bising bukan maen..
haha..
sekarang kitorang menang..
nk bising boleh x?
haha..
so,
korang memang x boleh la nk
bangga2kan kemenangan dulu..
ye dak?
hehe..

MU dah menang td..
sape KALAH???
laaaa..
sape lg...
team torRESST la..
haha..
SHELLSEA..
eh!bukan..
Chelsie..
eh!bukan ekh?
sheshell?
laaa..
bukan jugak..
abeh tu ape name team tu...



ahhh..
biala..
name team tu xpenting..
yang penting MU menang malam nie..
2-1..
Javier Hernandez




dengan Vidic yg score..
yg paling best nk cite,
xsampai satu minit,
defend team yg pakai jersey biru tu bocor..
laaa..
wey..
ape bende ko buat atas padang..
tido ke..
haha..
Chicharito score..
haha..
terkapai-kapai tangan keeper
yg pakai head gear



mcm nk maen ragbi tu..
macam nk menangkap ikan puyu kt sawah..
hahaha..
pastu dapat lg satu gol..
senang nye bocor..
MU baek hati..
bagilah kt team jersey biru tu satu gol..
nanty menangis pulak xdapat pape..
kan?

so,refer kepada post mengenai Mr. X sebelom ini,
aku nk mengucapkan sorry sgt2..
hahaha..

kami menang..:)

Bombay,

3 comments:

ezza? said...

MAN U MESTI MENANG PUNYA !
bombay, nama seashell tu comel sangat.
kalau ikut kawan aku lagi gempak.
CHELSHIT.
ngahaha

bombay said...

hahaha..aku btol2 puas..haha..kalau aku tules chelshi* karang, xpasal pasal aku kene tembak..hahahaha..xpe2..janji menang..

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...