Followers

Tuesday, January 31, 2012

Student Portal Baru Universiti Teknologi Mara (UiTM)

Salam semua..hari nie aku saje nak share pasal UiTM punye student portal yang dah bertukar wajah, berubah bentuk..hehe..meby orang2 UiTM terutamanya Dato' Dr. Sahol ade terdengar pasal perbincangan aku dengan sahabat, izzwan ariff beberape hari before abes paper final tempoh hari..

Izzwan Ariff: Bay, aku rase student portal nie kene tuka la..

Nazreen Zafir: Kan?:)

Izzwan Ariff: Patotnye kene buat macam MMU..barula grand cket..senang student nak taw info pape pasal u..ini tak, siap ade ruang kosongla belah kanan tu..macam ape tah..

Nazreen Zafir: :)..


*Lebih kurang macam tula perbualannye..:)

Aku menyokong 100% kata izzwan ariff..kalau aku nak bercakap, aku manela taw sangat pasal webside2 nie..lain dye, pakar..haha..nak dijadikan cerite, balik cuti nie, student portal terus berubah wajah..hehe..aii, macam taw2 je ade orang komplen..haha..kebetulan agaknye..Lepas je taw student portal dah tukar, dye teros tweet dato'..terbaek...haha..



Tapi, ape pon, memang agak ok la dari portal sebelum nie..walaupun payah cket nak cari link2 yang berkenaan, sebab semue dah bertukar..xpe, bile dah selalu gune, senang la nanty..ye dak??

Lebih kurang macam niela student portal baru..





P/S : Sape yang belom bukak lagi, sila-sila la bukak ye..hehe..

Bombay,

2 comments:

mate saya bulat said...

MSB buka hari tu pun memang dah tukar. ingat salah link. hak3 :D

Muhammad Izzwan said...

siap ade skrip...kurg asam~~
aku bukan nk bandingkan ngan MMU..
cuma,klu da teratur mcm skrg ni kan lg elok interface student portal tu drpd yg dulu..hehe..lg pon aku tau dak2 Uitm masuk student portal tu 2 kali je satu sem..
(1)Nk register cos..
(2)Nk cek result..

haha..mcm rugi je..patutnye blh pelbagai kan lg tu~~hehe..
ini pandangan aku la kan~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...