Followers

Saturday, October 8, 2011

Angin Kuat Di Melaka..

Salam semua..dah lame tak update..boleh kot nak update sekejap..hehe..nak cerita pasal tingkap melayang kat Apartmen Yayasan Melaka nie..tempat berkumpulnya semua budak UiTM..memang angin sangat kuat tadi..aku pon cuak dok dalam bilik..tiba2, bunyik benda pecah dari luar..tengok2, ade tingkap melayang..jatuh dari tingkat bape tah kene tiup angin kuat..naseb baek xde pape yang jadi..just bingkai tingkap tu ade dekat bawah la..dengan serpihan cermin yang pecah dekat parking area..aku pon dah terbantut nak pegy makan..cuak nak keluar..korang tgk gambar nie..sory, kamera amatur yang murah..:)



Hopefuly xde lagi kes2 macam nie..have a nice day guys!:)

Bombay,

5 comments:

haniza sulaiman::: said...

wow, angin mampu menerbangkan tingkap bangunan.. osem..

bombay said...

kan?hehe..naseb xde org..:)

Asy Faro said...
This comment has been removed by the author.
hira said...

menakutkan >.<

mynayusof said...

JOM JOIN GIVEAWAY MYNA :)
hadiah berjumlah RM111 :)

http://mynayusof.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...