Followers

Tuesday, September 6, 2011

[Video] - Video Ini Ditujukan Khas Kepada Sesiapa Yang Berputus Asa Dalam Hidup, Dan Yang Ada Bersama Di Sisi Kita Ketika Susah (WAJIB TENGOK)

Salam semua..semalam aku ada ternampak link video nie dekat FB member..aku try la bukak..memang sangat-sangat bagi motivasi..first time aku tengok, aku menangis..*tak ragbi la bombay ko nanges*..nak buat macam mana, video nie memang bagi kesan yang sangat mendalam buat ramai orang, termasuk aku..if korang tak percaya, korang bace sume komen yang ada kat video nie..semua terharu..memang video yang terbaik bagi aki sepanjang zaman..



Lepas nie, if aku rase macam nak give up je, aku akan cuba tengok video nie..:)

"WHEN YOU DON'T GIVE UP..YOU CANNOT FAIL"

Bombay,

3 comments:

Nurulhuda said...

i love it..
nangis sikit..heheh

Izzaty Ishak said...

Waaaah berhingus aku tengok video ni. Cayalah! Aku tak sekuat dia =|

izzati jerr said...

wahhh...sesuai sgt tgk time nk trial nih..nk ltk kat blog saya gak lah..:)tq 4 sharing...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...