Followers

Thursday, September 8, 2011

SEGMEN : AWAK SUKA MAKAN KUIH RAYA APA ???



Segmen first lepas raya..fuhh..nak join, klik [sini] or banner kat atas ye..

Nak cerita pasal kuih raya, memang tak tercerita..meh tengok kuih raya kat bawah nie..:) Nie antara yang top la dalam senarai aku..hehe..;)









Tengah dok google gambar kuih raya, aku tergamam, terkejut, teruja dengan biskut kat bawah nie..haha..:)



Sangat2 kreatif kan?;)

P/S : Nak ajak tuan punye segmen dengan semua bloggers join segmen blog nie jugak..;)


Segmen Raya : Mercun Kegemaran Aku..


Bombay,


2 comments:

Eena Arrina said...

haha.kuih raya spender. :P macam u punya je.ahax.

Athira Husna said...

suke yg no 2 tu! hahaha.. bentuk underwear.. ade gak ye cm tu?? mgkin org tu jual personal kt orang hand by hand.. xjual kt bazar.. hahaha.. sbb tu x pnh nmpk.. btw,tq sudi join! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...