Followers

Thursday, August 18, 2011

[Video] - Mesut Ozil Bergaduh Dengan David Villa Kerana Hina Islam..

Terkejut jugak bila baca berita nie tadi..kenal David Villa?sape yang tak kenal kan..mamat yang Barcelona beli dari Valencia dulu..kepada yang xkenal, tengok gambar kat bawah..hehe..:)



Ok, terus kepada idea asal..pemain nie dikatekan menghina Islam semasa perlawanan antara Barcelona dengan Real Madrid semalam..pemain ini dikatakan menghina Islam ketika pemain kecoh bertikam lidah selepas pemain Real Madrid membuat terjahan keras ke atas Cesc Fabregas..Mesut Ozil yang naik angin dengan kata-kata Villa tu terus bertengkar dengan pemain penyerang Barcelona tersebut..



Memang tak patutala Villa buat macam ini..disebabkan tidak puas hati tu, agama yang dibabit-babitkan..sebagai pemain profesional, sepatutnya Villa sudah paham yang tindakan macam tu mesti akan menimbulkan kemarhan ramai pihak, lebih-lebih lagi orang Islam..diharap kejadian ni xkan berulang lagi..tindakan Ozil memang tepat kerana ingin membela agama Islam..di bawah nie ade video pertengkaran diorg tu..



Sumber.

Bombay,

2 comments:

PaK PiS said...

aku mmg x suke villa

Queen F said...

okay saye tak kenal dua2 player tuu :D tapi saya kagum sebab dia gaduh kerena bela Islam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...