Followers

Wednesday, August 17, 2011

[Video] - The Masterskill of Lin Dan and Lee Chong Wei..

Sejak Datuk Lee Chong Wei tewas tempoh hari, ramai yang post video mengenai cara Lin Dan berlatih..aku pon mula2 rase macam biase je latihan mamat nie..bila tengok video, perghh..dah macam freestyle bola la plak..tak pecaye, tengok video kat bawah nie..:)



Tapi aku rase Chong Wei pon ape kurangnya..gempaq jugak pe..





Chong Wei terbaik!

Bombay,

3 comments:

Atika Farha ;D said...

i dah tgk! serius gempak. yg hari tu lin dan lawan dgn lee chong wei pun bestt. yg part dia pukul bola kat celah kaki dia tu. :)

bombay said...

kan?time tu dah ingat konfem abesla chong wei..tgk2 still boleh amek lagi bola tu..memang superb!:)

Raja Syakirah said...

http://kieraomar.blogspot.com/2011/08/conclusion-17th-august-ww-story-behind.html

jawapan untuk semua gambar wordless wednesday.. huhu. siapa dan mengapa dan apa yang terjadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...