Followers

Tuesday, August 23, 2011

Project FZNZ : Handmade Card & Surprise Present For Her..

Salam semua..hehe..gempaq tak tajuk?xgempaq?hehe..projek besar nie..ok..entry aku before2 nie ada cakap yang aku tengah buat project besar bernilai jutaan ringgit..hehe..xdela..aku buat projek untuk hadiah si dia..dah lama tak bagi dia apa2..so, aku berkomplot dengan alya jamaludin, yang empunya Paisley Grandeur hasil perkongsian dengan kakaknya, supaya boleh menjayakan surprise aku yang xseberapa nie..



*klik untuk terus ke Paisley Grandeur FB page*

Aku buat sendiri kad untuk si dia, lepas tu aku pos dekat alya jamaludin sebab si dia nak beli shawl*betolke shawl, aku xtaw, aku lelaki..haha..* untuk hari raya dari alya jamaludin..aku pon bgtaw alya suroh si dia hold dulu order tu sebab aku dah belikan shawl tu untuk si dia..hehe..asemalam alya pos kan shawl2 tu kat si dia, sekali dengan kad aku yang tak seberapa tu..harap2 si dia suka dengan kad, sekali dengan present tu..:)


*prototype*















Harap2 si dia suka ye..:)

P/S: Jom tengok kad2 yang lain dekat sini..:)xla banyak sangat..tapi nak buat collection..:)

Bombay,

4 comments:

LuN@_aiDi said...

curlassttt nyer dek kad ituu!!
handmade lagi ^^_ dekat akak egko neh
tak der ker?..hihihi <----- lawak jer..
btw chantek!chantek!!

bombay said...

hehe..biase je kak..hehe..insyaallah..nanty bila ade mase lagi, boleh buat utk kakak..hehe..;)

c genk bah ne said...

wah!!! smart ...kompom sidia ska

c genk bah ne said...

wah!!! smart ...kompom sidia ska

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...