Followers

Tuesday, August 16, 2011

Menu Hari Ini ; Asam Pedas Batang Keladi..

Salam semua..dah berapa hari aku tak update nie..ahaa..agak bz cket lately..hehe..ok, aku nk kongsikan menu hari ini ye kawan-kawan..mungkin ada yang penah makan..mungkin ada yang langsung xtaw batang keladi nie boleh makan ke?hehe..ok, memang boleh dimakan..mak aku masak asam pedas batang keladi hari ni..google yang bgtaw nama menu nie sebab aku xtaw pon name dye ape..haha..aku main makan je..lebih kurang macam niela rupanya menu dye..







Ok, nak masak nie memang la rumit cket..sebab batang keladi tu ade getah..sebelum masak, kene rebus dulu batang keladi tu..if x, menunggu la korang dalam kuali tu tunggu dye masak..haha..aku rase xramai yang makan sebab macam pelik je makan batang keladi..hehe..yela..ini makanan orang kampung..kami xmakan KFC, McDonald suma tu..*padahal hantu KFC..:)*..

Selamat berpuasa semua!

P/S: Projek berjalan lancar..dah 50% siap..ade beberapa bende lagi belom setel..nak taw projek ape?????tungggguuuuuuuu..:)

Bombay,

5 comments:

azam said...

sedapnyer.......ubi keladi....

shedameor said...

nampak sedap. yelaa, bulan puasa kann. haha

bombay said...

memang sedap..korg kene makan..hehe..try la nnty..;)

Syazwan Che Deraman said...

aku poon orang kampung.
tapi tak pernah makan benda nie.
mak aku tak biasa buat.
heheh

bombay said...

haha...meby laok nie xdimakan kat kampong ko bro..jarang pon orang masak nie..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...