Followers

Thursday, August 4, 2011

Facebook Layout, Sumpah Cool!

Aku xtawla aku sorang jeke yang baru taw pasal bende nie..hehe..mane yag xtaw, try la wey..ade mcm2 layout..hehe..korang try kat link nie..ini pon aku bace kat blog Diari Comel Saya..if aku xtengok, sampai bila2 pon xtaw..hehe..korang klik kat sini if nak pilih layout..:)

Nie layout yang aku dah tuka tadi..;)



Bombay,

4 comments:

.izzati liyana. said...

baru tahu jugak. arghh. ketinggalan even tiap2 hari online. takpe takpe. tak penting pon (sedapkan hati). ^__^

ciksu said...

samalah.. br tau.. wah ckp ktiggalan hehehe ..

I said...

fb layout ni org lain yang tengok profile fb kite ley nampak ke. atau just tuan login je yg npk.?

bombay said...

orang lain boleh tgk gak bila bukak profile kita..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...