Followers

Monday, August 8, 2011

Blog Ku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina..



Salam semua..nk join lulu nye segmen nie..walaupon blog xcantik..hehe..nk join, jom klik kat sini jom..:)

Selamat berpuasa lagi sekali buat LULU and baby barunya..hehe..semoga bahagia hendaknya..ya Lulu..hehe..

Kat sini jugak nak mintak maaf dekat blogger yang dah follow sini and terjah sini..aku xsempat nak membalas lawatan balik..insyaallah, aku akan kesana semula bila2 nanty..thank you semua..:)

Bombay,


6 comments:

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

Kancil 8349 said...

Bombay jangan rendah diri sangat...blog kamu nie cantik bah...teratur dan tersusun...semoga blog kamu bakal melekat kat entri 48 jam di blog pilihan lulu...

Semoga berjaya....

Pn. Sheila said...

blog cantik x semestinya luar canti... ia mesti harus ada hatinya yang cantikkk.... hati tuan blog ini cantik mana tau....

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Lulu Caldina said...

terima kasih sebab sudi join.. terharu woo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...