Followers

Wednesday, July 20, 2011

Segmen : Terliuq Waktu Berbuka Puasa..



Salam semua..memandangkan dah nak bulan puase nie, aku pon terseru nak join segmen nie..nk join, klik sini or banner kat atas..:)

hehe..time puase nie, memang macam2 laok paok, kuih muih yang aku jadikan santapan waktu berbuka..hehe..antaranya:

1) Nasi Lemak Ayam


#aku fan nasi lemak ayam..
so, memang aku selalu carik bende nie
kalau berada dekat bazar ramadhan..:)#

2) Nasi Kerabu


#aku baru belajar makan beberapa tahun kebelakangan nie..hehe..#

3) Murtabak Ayam


#ahaa...nie pon sodappp dimakan..
dengan kuahnye lagi..xtahan rasenye..#

4) Kek Batik


#hehe..nie favourite la kan..
kalau ade satu dulang,
mmg xde can korang nak amek dari aku..:)#

Sedap kan korang??????meleleh air liur tengok..hehe..:)

Bombay,

7 comments:

LuN@_aiDi said...

aduhaii.. sume letak makanan kegemaranku^^ bulan puasa neh xleh g PARAM lagi.. huhu cedey!

bombay said...

hehehe..xpe kak..jgn sdey2...sure dekat NZ tu bnyk makanan sedap2 jugak..hehe

Athira Husna said...

huhuhu..sy suke giler kek batik tu!!
tq ye sudi join.. ;)

bombay said...

hehehe..taw xpe..sedaaapppp!ur welcome..:)

Athira Husna said...

awk di blog saya! http://tirana91.blogspot.com/2011/08/singgah-ramadhan-group-4.html

Cik Baju Kurung said...

nasi lemak ayam, nasi kerabu, murtabak, kek batik. wah. semua nie feveret! nak beli lah esok! :)

CBK datang terjah dari segmen yang sama. =)

cik najihah said...

nasi kerabu & kek batik piliha yg same hiihihi..sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...