Followers

Tuesday, July 5, 2011

Segmen Cx's : Bloglist UiTM Di Hatiku..



Ahaaa..Salam semua..tgh2 jalan2, terjumpa bende nie dekat fb..tanpa segan dan silu, dengan rase bangga sebagai pelajar UiTM, aku join bloglist nie..sape2 yg nak join, klik sini or banner..

Aku bangga menjadi warga UiTM kerana UiTM bagi aku adalah salah satu u yang agak famous and terbaik bagi aku dekat Malaysia..aku jugak bangga jadi warga UiTM sebab UiTM banyak hasilkan leader2 yang terkenal..aku sebutkan salah satu la ye..contoh, Dato' Latt Shariman Abdullah..kenape aku pilih dye, off coursela dye produk UiTM..and dye jugak belajar sama tempat dengan aku dulu, MCKK..sape yang kenal Dato' Latt, mesty taw dye macam mane..ade sekali kitorg balik sekolah balik, dekat Kuala Kangsar..bile nak balik Selangor balik, aku xde transport..kebetulan Abang Latt*aku panggil Abang Latt je sebab budak2 aku sume panggil macam tu* ade sekali and tumpangkan aku sampai KL..sampai KL, dye hulur lagi kat aku 50 ringgit..sape nk bagi ko 50 ringgit der..haha..aku xboleh lupe..sekarang, Abang Latt nie dah jadi Ketua UMNO Bahagian Kuala Kedah, and Presiden Kelab Alumni UiTM Melaka if xsilap aku..:)



Berbalik kepada UiTM, time aku apply UPU, banyak UiTM nye course yang aku pilih..aku rase, tanpa UiTM, aku xtawla aku kat mane sekarang..yela..aku nie xberape panday sgt..tp UiTM still amek aku belajar..

Cakap pasal kampus, aku belajar dekat 2 kampus..kenape?hehe..sebab dulu aku course laen..sekarang course laen..lepas SPM, aku apply Asasi TESL UiTM, so berkampuslah aku selama satu tahun di Shah Alam, kat Kampus UiTM Seksyen 17..



Disebabkan aku xlepas nak belajar degree TESL kat situ, aku terpakse apply untuk course laen..so, aku apply degree Human Resource and dapatla aku belajar dekat UiTM Kampus Bandaraya Melaka..aku bersyukur sangat sebab UiTM still amek aku belajar balik even Asasi aku xlepas..:)

Dengan nie, aku nk tag beberape member..hehe..it's up to you nak join ke x..

Rynn
Izzwan Ariff
(even aku taw ko xsempat nak join)


Bombay,

13 comments:

cx's said...

tqvm sudi join!! =) KBM product? huhu. yes I am. =)

bombay said...

yeah..;)ur welcome!

sue perbs.. said...

singgah cri idea.. hehe

bombay said...

silakan..;)

.fariza. said...

uitm di hatiku ~

Haslinda Ariffin said...

wah..sama lah kt..i'm HR student but UiTM Arau..hehe

bombay said...

@fariza: it is..:)

bombay said...

@Haslinda Ariffin:yeke..hehe..samela kite..:)

cx's said...

hey there. dah cek juara segmen aye? jom!! =) tknk hadiah ke?

reza al-razi said...

singgah sini nk jumpa pemenang segmen UiTM dihatiku tu.. hehe.. :-)

bombay said...

@reza al-razi: tq..

ezkandarzulkarnaen said...

wah....simple tp bez...sy student Uitm gak....dlu x brp suke Uitm coz trlampau ramai student n nak jge standard konon...but after 1sem, I realized yg Uitm bagos..but personally, some TESL students agak ego n fikir diorg sgt2 bagus...especially bdk TESL Melacca branch...

bombay said...

@ezkandarzulkarnaen: hehe..yeke?memang diorang mcm tu pon kat bdk tesl..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...