Followers

Tuesday, July 19, 2011

Saya Dari Universiti Teknologi Mara (Kampus Bandaraya Melaka)..



Salam semua..hari nie nak join satu lagi segmen..untuk budak2 u..hehe..nak join, klik sini or banner..:)

Segmen nie memerlukan aku jawap 2 soalan..ecehhh...jgn formal sgt bombay..ok2, aku buat secare informal..haha..

1) Nama Panggilan Korang:

Nama panggilan aku?hehe..aku bgtaw nme penuh dulu la ye..name diberi Muhamad Nazreen Bin Ahmad Zafir..adek beradek dengan Raja Nazrin, Raja Muda Perak..hehe..xdelah..xde kene mengena pon..kat u, orang panggil aku BOMBAY..sebab ape, sebab aku yang suroh dah terbiase since sekolah menengah lagi..senior aku bg nickname..melekat sampai sekarang..:

2) Universiti Tengah & Dah Habis Belajar, Course



ok..aku mula dgn u aku yg mula2..mula2, aku belajar dekat UiTM Shah Alam, Kampus Seksyen 17..time tu, aku amek ASASI TESL selama 1 tahun..mase 2 sem nie, aku dudok dekat KOLEJ MERANTI..kat Seksyen 2 tu..lepas satu tahun, habislah riwayat aku dekat UiTM Shah Alam..xde rezeki nak sambong B.Ed TESL..aku apply balik untuk degree aku..and dapatlah aku degree bisnes, BBA Human Resource, dekat UiTM Kampus Bandaraya Melaka..1 sem nie aku dudok kat KOLEJ TUN MAMAT..masok bulan 9 nie untuk 2nd sem, aku jadilah budak NR..hehe..:)

Bombay,

9 comments:

Suhazli said...

thankz bro join!ramai gila budak uitm ni..haha..

gudluck study! =)

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Sy bdk opis,blh join gak ke? huhuhu

Mohd Khairi Khadzir said...

seksyen 17 tu bukn utk mereka2 yg nk pg oversea ke?wahhhhh

LuN@_aiDi said...

wahhh budak uitm gak erk? akk dulu pun uitm gak, abeh blajor pun keje kat uitm gak.. maklum ler uitm dihatiku..hihihi.. btw gudluck yea utk degree^___^

bombay said...

@Suhazli: hehe..ur welcome..:)

@Cahaya Mata @ Nurul Are Inn: boleh kot..hehe..selambe je..:)

@Mohd Khairi Khadzir: Seksyen 17 mmg untuk overseas student..INTEC..tapi Faculty of Education pon kat situ jugakk ade beberape faculty lg selain Education..

@LuN@_aiDi: a'ah..bdk uitm..hehe..UiTM mmg sgt dihatiku kak..:)tq!

Muhammad Izzwan said...

Oooo budak TESL rupenye~~
hehe...
weh aku nk join gak!haha..

bombay said...

diam2 sudah...hahaa..join la ber..haha

cik yuz said...

salam 1uitm ...selamat berkenalan ;)

bombay said...

tq..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...