Followers

Wednesday, July 20, 2011

Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Melayu Yang Baru..

Ok..salam semua..mungkin ada yang xtaw dan ada yang dah taw pasal nie..pasal penyimpan mohor besar raja-raja yang baru..Datuk Syed Danial Syed Ahmad..



Inilah penyimpan mohor besar raja-raja yang baru bermula 10 Januari lepas..menggantikan Engku Tan Sri Ibrahim Engku Ngah yang dah berkhidmat selama 22 tahun..korang jangan terkejut plak bila yang umumkan puasa nnty orang laen yang umumkan..hehe..yela..kita semua nie aku rase just penah dengar ade sorang je penyimpan mohor besar raja-raja iaitu Engku Tan Sri Ibrahim Engku Ngah..hehe..



Lepas nie dah bukan dye dah yang umumkan puasa dengan raya..hehe..Datuk Syed Danial yang akan umumkan..hehe..ok..kenape tiba2 aku cerita pasal nie?hehe..pasal saje nak share dgn korang yang xtaw..sebab aku pon baru taw bile bace dekat blog Kak Nurul nie..Datuk Syed Danial nie budak koleq rupenye..barula aku taw..thank for the info kak..hehe..:)

Lagipon, kan dh nak puase nie..hehe..aku xnk la korang terkejut nnty bile orang laen yang kuar kat Tv tu..hehe..:)

Bombay,

6 comments:

azam said...

hemsem...hehehehe

aishahNewdestiny said...

nasib baca entri ni. kalo tak mesti terkejut bila tengok org laim umum puasa nnti.HIhi

bombay said...

@azam: yeke?hehe

@aishahNewdestiny: haa..kalau x, konfem tekejut..hehe..

Nurulhuda said...

huhu..huda xnmpak la button follower..
bole x bg link terus ke follower kamu..sy nk follow..hehe=)

bombay said...

@Nurulhuda: yeke..nanty tinggal link dekat blog..:)

bombay said...

tq folow..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...