Followers

Thursday, July 21, 2011

Kempen Senyum 1 Blogger By Kimiez..



Salam semua..hari nie nak join kempen pasal senyum plak..hehe..nk join?klik sini or banner kat atas..:)

Ok, kempen nie memerlukan aku mempertaruhkan satu lagi gambar selepas satu gambar hitam putih semalam..gambar berkenaan kempen nie la, senyum..aku ade jumpa beberapa gambar yang menarik, and aku telah pilih gambar nie..hehe..walaupun xberapa nak senyum*entah kurang senyum ke lebih senyum aku pon xtaw:)*hehe..gambar nie mase form 5 kat sekolah..banyak kenangan dgn gambar nie..:)


*Jangan Gelak, Jangan Ketawa, Kami Senyum Dari Jiwa*

aku tag SEKALI LAGI Ustaz Izzwan Ariff, hehe..jangan marah wan..aku taw ko bz..sekali dengan cx's opportunities untuk join bende nie..:)
Bombay,

4 comments:

kimiez said...

awat yang tengah tue cam kene kancing gigi jer..hehehe..btw, thanks join..

bombay said...

ahaaa...ade penyakit susah nak senyum..hehe

nini said...

senyum cam kena paksa je...hehe....tapi tak pe...comel...=p

cik Ida said...

congratulations.. dah menang dah!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...