Followers

Thursday, July 7, 2011

[Video] - Jaringan Aidil Zafuan Tersenarai Antara Jaringan Tercantik Dalam Laman Web Antarabangsa..

Salam semua..aku rase semua orang dah tgk macam mane Aidil Zafuan score hari ahad aritu..memang sangat cantik..free kick dari luar dalam jarak lebih kurang 45 ela..jaringan ni jugak tersenarai sebagai antara jaringan tercantik minggu nie dalam website 101greatgoals.com dan memerlukan fans untuk vote jaringan2 yang tersenarai..sape yang xtengok lagi gol Aidil Zafuan nie, boleh klik sini untuk terus ke laman web 101greatgoals ataupun terus tengok kt video bawah nie..;)



Cantik?if cantik, boleh la vote untuk make sure gol niela yang paling cantik, di antara gol2 yang cantik minggu ni..meby dengan vote korang, mane taw, boleh menang..;)

untuk vote for Aidil Zafuan, klik sini..korang tengok bawah sekali lepas list gol2 cantik..selamat mengundi!

Bombay,

5 comments:

iLa suHaiLa said...

hidup pemaen bola Malaysia!! ^^

bombay said...

yeah!!

Nadya O'Conner said...

nad promot blog anda di sini..:)

Miss Nadya Promote Blog Part 11

cx's said...

yeah! terbaik! Malaysia !!

bombay said...

taw xpe..hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...