Followers

Thursday, May 26, 2011

David De Gea Ganti Van der Sar..

Manchester United nk beli David De Gea,
dari Atletico Madrid..





macam menarik..
haha..
Alex Ferguson dah target budak nie ganti
Van der Sar yg akan bersara lepas final champions league ahad nie..
dgr cite ade gak kelab laen yg nk beli mamat nie..
so Ferguson,
make sure die maen kt old trafford..
hehe..
aku mula2 igt Manuel Neuer,



keeper jerman yg diorang nk beli..
aleh2 kapten Schalke04 nie gy Bayern Munich plak next season..
xpe2..kitorang dah ade pengganti..
haha..
hopefuly next season boleh menang league lg..
haha..





congrats MU..:)

Bombay,


2 comments:

asy faro said...

david de gea nampak tidak brkeyakinan dan masih takut2 pada perlawanan comunity shield yg lepas..harap2 dye dapat overcome..

bombay said...

dia baru lagi bro..tu first match yang lawan team BPL and lawan MC..sure gugup..kita xbolehla nk tengok dye terus perform..mesty makan masa cket..tapi dah tengok video dye mase dekat atletico madrid and Spain junior, memang superb bro..even Real Madrid nye player pon pening kepale macam mane nak boloskan mamat nie..kita tunggu dan lihat je macam mane nanty..Alex Ferguson rasenye xpenah salah beli player..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...