Followers

Wednesday, February 23, 2011

Bahasa Arab


setelah bergelak ketawa dengan fatin zafirah tersayang,
tibalah mase untuk merepek kt blog yg tah pape nie..
haha..
hari ni klaz start kul 9..klaz account dengan mak kami, Puan Rozaiha..
mcm biase..pening kepale..
sampai pukul 10 stgh pon xsiap lg..
nk xnk, anta jela keje xsiap tu..lps ni ade kuiz arab..
aku berserah jela..konfem kene panggil dengan mak kitorg tu..
konfem dengan face2face dengan dye..
haha..
naseb la kuiz arab boleh dilaksanakan dengan jayanye..
just ade cket2 lg yg nk kene polish..mcm biase..
kalau aku tulis, mesti ade kene mengene dengan life aku before nie..
kali nie pasal bahase arab..

aku xtaw yg sekolah asrama penuh ade bahase ke-3..yela..form 1 kot..mane la taw pape..aku mule2 nk sgt masok klaz jepon..aku nk sgt blaja bahase jepon..time tu kt TAR HALL*aku xtawla ade lg ke x hall nie*..aku pegy la kt depan..pegy kt meja tu tegok list name..tgk list dah penoh dah..hancur..punah..harapan seorg pemuda,*ko budak lg bombay time tu* nk mempelajari bahase jepon..aku tgk france nye klaz ade kosong..sekali dengan arab..aku teros masok klaz arab memandangkan france nye language akan membunoh aku..haha..aku pon blaja la balik ape yg aku blaja time darjah 1 sampai 6..enjoy je blaja sebab bnyk bende yg dah taw..matok, kubb, sapek, fido, ja-e, aniep, mokri, zulhairy, zul kmbg, ashmal, syah, anding, aru, afiq, jakyoup, rashad, puyuh, aslam, hayat, aimang,...nie sume budak arab..*hopefuly ko betol bombay*..ade lg bape org..aku dah igt2 lupe..long term memory bukan untuk aku,,hahaha....diorg niela classmate aku time arab sampailan form 4..yg ajar kitorg ustaz zul dgn ustaz ishak..haha..nie yg maleh nk recall nie..mesty bnyk yg aku pk pasal zaman kt sekolah..haha..skunk bilik bahase arab pon dah xde..sekali dengan TAR HALL..*ok, aku dah google td..mmg dah runtoh*


nie la bilik bahase arab kitorg..dah nk diruntuhkan..


TAR HALL..RIP..

selalu gune bilik tu time f4..sebab boleyh blk cepat coz ajak ustaz solat awal..hehehe..
memang best blajar arab time kt sekolah..
sgt2 best..
kt u skrg pon same..
enjoy je..

aku harap aku boleyh maintain arab aku n improve bnyk lg time kt u nie..


Bombay,

1 comment:

c genk bah ne said...

dah lama gnk tak ckcp bahasa arab hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...